Post by metigavaso on Feb 15, 2022 8:27:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на хакване на пари ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Супер
Аркадни. Актуализиране : November 04, 2021. Изисквания : Android 4.4+ ... Grow Castle - Tower Defense; Mega Tower - Casual TD Game; Poppy Horror: Scary
Готина игра
Grow Castle - Tower Defense Arcade agkx
Тук няма нищо особено, аз играя тази игра през последните 2 години миналата седмица, днес има актуализация за грешки днес друга актуализация за корекции и увеличава mb за актуализация, че не помага на играта
Страхотно приложение! Много добре, когато ви е скучно
Здравейте тази игра е много готина, графиките са ФАНТАСТИЧНИ
изтегляне Idle Solo Castle Defense apk най-новата версия ...
The sharks don't grow in size but their skills are enhanced when they're ... Hero and lead troops to victory in the best fantasy mobile Tower Defense game!
Според мен играта е много хубава , но ако може да се строи повече освен 4 кули около пътеката стеше да е по добре. И направете така че докато сте офлайн колониите ви да ви донесат златото. Ще е много добре и ако има режим на празен ход.
Bet007 football index&
Само не за ежедневна игра, трябва много време само за смилане. Намирам за странен фактът, че няма фрагмент от артикул за шеф, когато драконът е победен, както драконът е бил шеф, така че защо? Поне му дайте нисък процент на падане. Също така минаха повече от години, когато за първи път играх тази игра, но автоматичната битка за повторението все още не е там. Говорете за напредък. Мината и колонията също не дават злато, когато са офлайн. ТОГАВА КАКВА Е ПОЛЗА!
Много се забавлявах да играя играта, за около 4 часа. След това оставих телефона си да се зарежда. След като отворих отново играта, установих, че тя не е спасила абсолютно нищо от моя напредък! Незабавно деинсталиране. Защо не ме стопли, че трябваше да вляза, за да запазя напредъка? Буквално загуба на 4 часа от живота ми.
Наистина ще оценя разработчика и имам едно предложение, че Auto battle ще бъде безплатно, надявам се, че може да оцени моето предложение 😊.
Тази игра всъщност е доста добра, освен че разработчикът е най-глупавият, който съм виждал, той продължи да променя така наречената система за награди, с наказание разбира се, а наскоро системата за награди има грешка, скоростта на анимацията следва 2x скоростта на играта, което прави системата за наказания буквално невъзможна за игра, да не говорим за голямото кактусоподобно същество, което ще се появи, когато играете играта в офлайн режим (ако не искате ppl да играе в офлайн режим, просто просто покажете изскачащ прозорец, след това затворете играта, защо, по дяволите, правите такава механика?)
За мен една от най-добрите игри от тази категория!
It is a defense game to protect the castle from enemy attack. If growth can be placed in the castle tower and the hero on each floor.
Тази игра изглежда като игра от трето лице. Играта трябва да се играе като първо лице трябва да еволюира, но цялата работа, извършена автоматично, което е малко скучно да играете бързо напред, прави играта някак скучна
Тази игра се нуждае от твърде много онлайн време... Имате ли дори представа колко скучно е просто да гледате вълна след вълна след вълна, хиляди, ако не и десет хиляди вълни, всичко трябва да се прави онлайн. Изключително скучно е. Тази игра предоставя НУЛА офлайн функция, което е огромна слабост за повтаряща се фермерска игра. Също така "необходимостта да разберете къде диаманта" спира потока от макроси в bluestack. Защо да използвате макро? Сериозно мислиш, че имам време само да гледам десет хиляди вълни от една и съща анимация? Шегуваш ли ме?
Ако купите нещо и не запазите в облака веднага, вие го губите. И няма да си го върнеш. И след новата актуализация не може да запази играта, защото пише, че това е само зареждане. Моля, играйте след зареждане....
Харесвам самата игра, тъй като съм играл игри като тази преди, но стилът на изкуството е просто ужасен и грозен в сравнение с другите, които съм играл, като Kingdom Rush. Моята петгодишна сестра би могла да свърши много по-добра работа от тази, сериозно.
Основният проблем с тази игра е, че изисква да продължавате да се връщате, за да натискате бутона "start wave" всяка минута или така, и има буквално десетки хиляди вълни и познайте какво, можете да активирате "автоматично стартиране на вълната" функция с някои много скъпи покупки на MTX. В дългосрочен план играта не може да се играе, освен ако не отделите много пари за автоматично стартиране.
Много е забавно
Не е удобен за потребителя. След всяка отделна вълна (те продължават ~10 секунди) има изскачащ прозорец за избор да гледате реклама и да получите повече ресурси. В началото на всяка вълна има изскачащ прозорец с опция за пропускане на 5 вълни за скъпоценни камъни (закупуван ресурс). Няма опции за премахване на тези.
Като цяло добра игра, но след скорошна актуализация, когато играя моя каменен голем и големът за призоваване на съкровището, и трент с птиците липсват от битката, дори автоматичното призоваване на Alice е изчезнало твърде любезно, поправете това възможно най-скоро. Наслаждавам се на играта, но неща като това ми влияят да продължа напред и да се наслаждавам на играта
Grow Castle - Tower Defense Árkádjátékok kotq
Супер е но на 67 ниво, което иска да има герой и не може да продължи какво да правя
Доста забавна игра, когато нямате интернет и ви е скучно
Принципно основна игра. Играна с неподвижна основа и без разширени цели или странични мисии. Добра игра когато нямаш много време..
Това е наистина добра игра, но става скучна, но аз все още играя и вие също трябва
Death Coming! Abenteuer evq
Играта е страхотна теглете я
Страхотна игра... но играта вече няма да се синхронизира/безопасна... така че не мога да превключвам между устройствата, което е истинска грешка, имах поддръжка, но засега нямам късмет.
Рецензията ми беше изтрита.. Колко мистериозно. Прегледах тази игра като грабител на пари, всичко, което правите в тази игра, е да накарате да искате да харчите пари чрез пристрастяване. Нездравословен тип игра. Внимавай!
Най-добрата игра някога!!!!!
Здравейте играя от известно време. И току-що създадох гилдия, но не мога да ритам хората. Пишеше "грешка само за майстора". Как да поправя това
Забавно. но може да бъде досадно колко високо ниво стават нещата и колко скъпи стават нещата. Има нужда от малко подобрение за по-добър геймплей.
БЕЗПЛАТНО | UNIVERSETRICKS. Ресурси за Grow Castle - Tower Defense ✓ 【РАБОТИ 】 ✓ Всички ресурси за най-добрите игри БЕЗПЛАТНО.
Тази игра е толкова.. пристрастяваща, но .. имам услуга към разработчика, моля, можете ли да добавите магазина, за да купите afk време за злато или диамант, това ще бъде толкова.. епично
Untitled
Castle Rush - Tower Defense APK - Последна Версия 1.4.7.0
Беше забавно, докато загубих целия си напредък напълно от нищото. Записът ми беше свързан с моя акаунт в Google и настроен на автоматично запазване, без значение в каква мрежа съм, днес се събуждам, за да намеря нулирането на целия си напредък и всеки път, когато се опитам да заредя записа, просто пише, че не мога да се свържа със сървъра. [Редактиране] току-що преинсталиран и все още нямам достъп до моето записване.(Edit2) изпрати на dev b4 прегледа по имейл и след като те отговориха на рецензията, изисквайки конкретна информация, изчакаха отговор на
Наслаждавах се доста на играта, неактивните игри като тази са приятни, но току-що стигнах до определена вълна, където отваря нов слот за герои на екрана ви, но ви кара да плащате, за да го използвате. Доста мръсно и предизвикващо гняв. Особено след като не може да се закупи със специалния тип валута, която можете да купите или спечелите в играта, може да се закупи само с IRL валута.
Тази игра е интересна но дава много рано дракона
Купих премиум слот за герои и златен рог! Моля, направете още премиум слот за лидер или герой!
Толкова дълго се зарежда!
Играя го от доста време и трябва да призная, че е доста добър. Измина толкова много време от една добра естетична актуализация обаче. Моля, добавете още зони към градовете и може би опции за изпращане на минни експедиции или нещо подобно. Става наистина досадно, в противен случай, ако смилането не беше толкова лошо, колкото е сега, щеше да е солидни 5 звезди.
Играх 1 ден и получих ниво 150 вълна 300 Изведнъж се прекъсна връзката със сървъра За щастие записах напредъка си в имейла си Моля, поправете тази грешка или нещо подобно
Те ви позволяват да играете тази игра само до определен момент, след което ви карат да поддържате играта за половин час или повече, преди да ви позволят да продължите да играете. Трябва да изчакаш аз напълно фалшиво съкровище. Рекламите са добри, играта е забавна, но напълно не си заслужава изтеглянето!
Здравейте, исках да се оплача защо не мога да запазя играта всеки път, когато отворя grow castle, винаги пише, че АВТОРИЗАЦИЯ НЕИСПРАВНО РЕСТАРТ ИГРАТА ИЛИ ЗАРЕЖДАНЕ НА ДАННИ НА ИГРАТА, но вече имам много напредък, ще загубя напредъка си, ако заредя и също така не мога да запазя, защото също е написано, че връзката е изгубена, рестартирайте играта, но интернетът ми е добър, надявам се, че това може да се поправи
Wild Castle TD: Grow Empire Tower Defense Пари и Юнаци ...
8 април 2021 г. Редактирано. Току-що забелязах защо бихте включили ъпгрейд на звездата (тези звезди, които можете да спечелите, когато достигнете определена вълна) с по-малко щети. Това е надстройка, нали знаеш? Звучи като понижаване. Наистина съм разочарован, мисля, че трябва да премахнете това или да го промените. Наистина искам да промениш това ВЕДНАГА!