Post by metigavaso on Feb 15, 2022 8:24:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto X3M Bike Race Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto X3M Bike Race Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченну витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Moto X3M Bike Race Game 2022 version ▞▞▞
Moto X3M Bike Race Game რბოლა tfcb
Клац
Досить хороша гра, але в ній забагато реклами. Після проходження рівня з’являється реклама. 😶
Крута гра і я дуже вдячний створюючим низький вам уклін
Норм гра
Дуже приємно 👌 ... Вечеря
так приємно грати
Я пройшов всі уровні гра дуже крута скачую 2 рази! .
Сподобалося на coolmath, як і тут. Єдина проблема - це різниця складності.
Гарна гра, але графіка не крута
Я збирався поставити йому повні зірки, але коли я закінчив рівень 75, там говорилося, що скоро через місяць, ідей не буде.
Formula Car Racing: Car Games Strateške igre avcb
Мені подобається moto x3m, і я радий, що є продовження, але я хотів би побачити комп’ютерну версію, яку ми можемо завантажити в Steam, epic ігри, itchio чи що завгодно. Неприємно грати лише трохи на комп’ютері, і повна комп’ютерна гра була б чудовою. Крім того, я знаю, що це ваше основне джерело доходу, але після кожного рівня є реклама, і це так дратує. Тому, якщо ви створили комп’ютерну версію повної програми, зробіть у ній менше реклами.
Я завжди намагаюся завантажити його, для завантаження потрібен час, і коли завантаження ось-ось закінчиться, він починає все спочатку, будь ласка, ви, хлопці, повинні виправити це, коли це буде виправлено, я можу внести деякі зміни в свій огляд. Якщо зможу Я міг би не ставити зірочок, але я просто повинен це зробити. Якщо ви на моєму місці, ви могли б зробити те ж саме, і це дійсно ...... дратує, і коли гра завантажується, вона дає збої. Тож якщо ви можете покласти цьому край, я можу відредагувати свій огляд і поставити 5🌟зірок
він не завантажується, а рівні не такі складні, тому що це для 3-річних дітей
Мені подобається гра, я хотів би поставити їй п'ять зірок, але не так скоро. У неї немає можливості повторити певний рівень. Ви, хлопці, повинні над цим попрацювати
Це добре для ПК, але не так для phonr
Гарна гра, але в грі вад диспозиція
Це чудово, але занадто багато реклами
Здебільшого це добре. Однак мене дуже дратує, коли ви за ту ж кількість секунд отримуєте 3 зірки, але це не дає вам цього, тому що ви відстаєте на пару мілісекунд. Це справді дурно. Але крім цього. Чудова гра!
Завантажити MotorBike Racing Game APK - Останню Версію 1.0 Для Пристроїв Android - бути готовим пливти на швидкості.
Я дуже люблю цю гру, дякую
ця гра зробила мої мрії полюбилися
Я люблю цю гру, але пастки супер хірап
Зламаний таймер, запускається ще до того, як ви зможете запустити двигун. Контроль за сміттям, це просто сумний досвід. А дизайн рівнів — це буквально технологія кам’яного віку. Жахлива гра не завантажується
Гарна гра, це дуже гарна гра. Мені подобається ця гра. Це рушійна сила, місце хороше. Їздити легше. Мені подобається ця гра 🙃🙃🙃 Будь ласка, продовжуйте і створюйте більше такої гри.🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃 Мені подобається ця гра 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🚲🚲.🚲🚲.🚲🚲...
15 рівень на будівництві занадто важкий
Реклама після кожного рівня надмірна, враховуючи, що рівні займають ~20 секунд. Буквально витрачайте більше часу на перегляд реклами, ніж на гру.
Погано і добре, але, будь ласка, не турбуйте це добре для важких поїздок на автомобілі. Будь ласка, оновіть його
Хороша гра, але коли я дістався до 4 рівня, земля була невидима, і я не міг бачити, куди я йду
Moto X3m Bike Race Game.
Мені подобається ця гра. По-перше, вас може не задовольнити графіка, але вона досить гарна.
Moto X3M Bike Race Game в App Store
Це дуже хороша гра. Речі, трюки дуже гарні, але тому я поставив йому 4 зірки, тому що у нього є інші велосипеди, якими можна користуватися лише за умови оплати. Це так нудно використовувати лише один велосипед, щоб грати всю гру.
Дуже весело, як тільки ви зрозумієте, що вам потрібно торкнутися елементів керування нахилом.
Це ідеальний варіант, але я хотів нескінченних рівнів для розваг і нових сезонів, лол
Це було нудно
Moto X3M Bike Race Game रेसिंग knj
Кращі 10 велосипедних ігор для вашої дитини · 1. Перегони на схилі · 2. Moto X3M · 3. Веломанія · 4. Dirt Bike Mini Racer · 5. Пробний екстремальний · 6. Stick Stunt